Category: Известувања

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 305л/с, од кои 280л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Поради дефект на ден 12.01.2021 ќе има прекин на водоснабдувањето во реонот на градскиот пазар односно на улиците– Републиканска– Методија Шаторов – Шарло– Блаже Цанески – Челото– Орце НиколовПрекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 313л/с, од кои 288л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 300л/с, од кои 275л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп ги известува жителите на с.Канатларци дека поради одредено заматување на водата се препорачува истата да не […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.„Водовод и Канализација“ – Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека на ул.”Бошко Буха” ќе има прекин во водоснабдувањето поради дефект на водоводната мрежа.Водоснабдувањето ќе се врати во нормала по санирањето на дефектот. Екипите на ЈКП „ Водовод и Канализација “ – […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 280л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 291л/с, од кои 266л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.12.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 280л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]