Day: д.м.г

Интензивно се работи на поставување на нова водоводна линија на ул „Јоска Јорданоски“

Интензивно се работи на поставување на нова водоводна линија на ул „Јоска Јорданоски“

Интензивно се работи на поставување на нова водоводна линија на ул „Јоска Јорданоски“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот.Реконструкцијата на улицата „Јоска Јорданоски“ ќе се изведува во две фази , првата фаза на реконструкцијата ќе биде во должина од 320 метри и во […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.05.2020 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 236/с, од кои 190л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Ленин – Архимедова – […]