Ден: д.м.г

Известување до граѓани на Општина Прилеп

Известување до граѓани на Општина Прилеп

Почитувани граѓани на општина Прилеп на ден 16.10.2019 поради намален доток на вода од Студенчица во високото градско подрачје односно населбите Варош, Тризла и Рид од 17:00 до 22:00 часот водоснабдувањето ќе биде нарушено, додека  останатите делови од градот односно во ниската зона на градот водоснабдувањето ќе биде нормално. Со напорите што ги прави  ЈКП […]