Ден: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.08.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .Вкупната произведена количина на вода е 297л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – ул. […]