Ден: д.м.г

СООПШТЕНИЕ

Ги известуваме граѓаните на град Прилеп кои живеат во реон на улица Кузман Јосифовски Питу, како и од ул.Егејска кон ул.Ленин, поради дефект ќе се соочат со прекин на водоснабдувањето во текот на денот. Екипите на ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп се на терен и работат на санација на дефектот со цел што побрзо отстранување на истиот. […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.11.2022 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 304л/с, од кои 264/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и […]