Ден: д.м.г

Работни Активности

Работни Активности

ЈКП “Водовод и канализација” според програмата за работа стартува со работни активности.Денес започна реконструкцијата на водоводната мрежа на ул. “Илија Игески” во должина од 220м која се наоѓа на потегот од ул.”Мирче Ацев” до ул. “Благоја Николоски” на која има 40 приклучоци.Постојната водоводна мрежа на оваа улица е изградена во 1957г. Реконструкцијата денес предвидува замена […]