Ден: д.м.г

Известување

Почитувани, поради настанат дефект на ул.”Тризла”, водоснабдувањето ќе биде нарушено во високата зона од Град Прилеп, и тоа на потег од ул.”Ердован Шабаноски”, нас.”Марино Маало”, нас.”Кузман”, нас.”Рид” и нас.”Тапани”. Екипите се на терен и се работи на санирање на дефектот.

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.11.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 258л/с, од кои 228л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]