Day: д.м.г

Целосно завршено поставувањето на нова атмосверската канализациона линија на ул „Целе Мавровски“

Целосно завршено поставувањето на нова атмосверската канализациона линија на ул „Целе Мавровски“

Целосно е завршенано поставувањето на нова атмосверска канализациона линија на ул.”Целе Мавровски”а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градотНа ул.”Целе Мавровски” е поставена нова атмосверска линија во должина од 100 метри  Фи300 . Ова е прва линија на овој дел од градот и истата е […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.04.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 250л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]