Day: д.м.г

Соопштение на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Соопштение на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Почитувани граѓани и представници на медиумите, Заради обвинувањата не поедини медиуми кон локалната власт и  ЈКП”Водовод и канализација”-Прилеп почувствувавме обврска да ве информираме за настан кој вообичаено не би предизвикал големо внимание и за кој локалната власт нема никаква одговорност.Имено на ден 19.02.2021 тешко моторно возило носејќи клавир, донација за НУЦК „Марко Цепенков“, пропадна во […]