Day: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ЈКП “Водовод и Канализација ” – Прилеп ги известува жителите на ул. “Методија Шаторов – Шарло” дека поради дефект ќе има прекин во водоснабдувањето на потегот од стара чаршија до О.У. “Кочо Рацин”

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.02.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:– […]