Ден: д.м.г

Реакција на ЈКП ,,Водовод и Канализација”

Реакција на ЈКП ,,Водовод и Канализација”

ЈКП ,,Водовод и Канализација” – Прилеп ја прифаќа поканата и ги повикуваме господата од ВМРО-ДПМНЕ да се соочме и да ја погледнеме фактичката состојба па заедно со граѓаните да заклучиме кој шири лаги и невистини. ЈКП ,,Водовод и Канализација” – Прилеп прифаќа кога што ќе посакaат и онаму каде што ќе посочат господата од ВМРО–ДПМНЕ […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.06.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење. Вкупната произведена количина на вода е 267л/с, од кои 232л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина […]