Day: д.м.г

Канатларци добива дополнителни количини вода за пиење, решен 25 годишниот проблем на жителите на населеното место

Канатларци добива дополнителни количини вода за пиење, решен 25 годишниот проблем на жителите на населеното место

Со ископувањето на бунарот за вода за пиење, се решава повеќедеценискиот проблем на жителите на населеното место Канатларци. Тоа е заклучокот од денешниот увид во завршните работи на бунарот, проект на Општина Прилеп кој за жителите на Канатларци е од капитално значење. https://www.youtube.com/watch?v=wojNNIp9omU „Дваесет и пет годишната сага на жителите на Канатларци, во овој момент […]