Ден: д.м.г

Известување до корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп

Известување до корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп

Се известуваат корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп, дека поради прогласената пандемија со вирусот COVID – 19, наплатниот шалтер во центар на ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп ќе работи според следното работно време: Понеделник – 8:30-16:00 часотВторник – 8:30-16:00 часот Среда – 8:30-16:00 часот Четврток – 8:30-16:00 часот Петок – 8:30-16:00 часот Сабота – […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 23.04.2020 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 235/с, од кои 195л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Булевар „Г.Делчев“ – Митко […]