Ден: д.м.г

Известување до корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп

Известување до корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп

Се известуваат корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп, дека поради прогласената пандемија на вирусот COVID – 19, наплатниот центар на ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп ќе работи според следното работно време: Понеделник – 8:30-15:00 часотВторник – 8:30-15:00 часот Среда – 8:30-15:00 часот Четврток – 8:30-15:00 часот Петок – 8:30-15:00 часот Сабота – 8:30-15:00 часот […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.03.2020 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 228/с, од кои 182л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Инд.Зона „Металец“– Булевар„Гоце Делчев–Дабнички […]