Ден: д.м.г

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СТРАНКИТЕ ПОВРЗАНО СО ПРОГЛАСЕНАТА ПАНДЕМИЈА НА ВИРУСОТ COVID – 19

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СТРАНКИТЕ ПОВРЗАНО СО ПРОГЛАСЕНАТА ПАНДЕМИЈА НА ВИРУСОТ COVID – 19

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТРАНКИТЕ ДЕКА ПОРАДИ ПРОГЛАСЕНАТА ПАНДЕМИЈА НА ВИРУСОТ COVID – 19 (КОРОНА ВИРУС),  СОГЛАСНО ПРЕПОРАКИТЕ ОД ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, А ВО НАСОКА НА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ШИРЕЊЕ НА БОЛЕСТА, ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА ПРИЛЕП ГО ОГРАНИЧУВА ДВИЖЕЊЕТО И КОМУНИКАЦИЈАТА СО СТРАНКИТЕ, ОСВЕН СЛУЖБАТА ЗА ПРИЈАВА НА ДЕФЕКТИ, ПОПЛАКИ И ЖАЛБИ И ШАЛТЕРИТЕ […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.03.2020 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 221/с, од кои 175л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Даме Гагалески– Савска– Реон: […]