Day: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Известување за ден 29.02.2020 Поради дефект на водоводната линија на булевар “Ѓоце Делчев” ќе има прекин во водоснабдувањето на дел од булеварот, односно на потегот од хотел “Липа” до нова авотобуска станица. Во останатите делови од Општина Прилеп водоснабдувањето ќе се одвива непречено.