Ден: д.м.г

ОПШТИНА ПРИЛЕП ДОМАЌИН НА РАБОТНАТА СРЕДБА НА УЧЕСНИЦИТЕ ВО ПРОГРАМАТА НА ЕРАЗМУС +

ОПШТИНА ПРИЛЕП ДОМАЌИН НА РАБОТНАТА СРЕДБА НА УЧЕСНИЦИТЕ ВО ПРОГРАМАТА НА ЕРАЗМУС +

Ученици и наставници од ООУ “Гоце Делчев“, заедно со своите гости од партнерските училишта од Латвија, Данска, Италија и Турција кои се дел од проектот на програмата Еразмус +,  ја посетија Општина Прилеп. „Најголеми закани за животната средина и како да се справиме со нив“, беше темата на која се дискутираше на денешната работна средба. […]

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.02.2020 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 250/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – А.Македонски– Ореовечка– Максим Горки