Ден: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.11.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 224/с, од кои 168л/с од Студенчица, 28л/с од бунари и 28л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Митко Цветаноски– Леце Котески– […]