Day: д.м.г

Интервју со директорот на ЈКП „Водовод и канализација“ Емил Јанески

Интервју со директорот на ЈКП „Водовод и канализација“ Емил Јанески

Интервју со директорот на ЈКП „Водовод и канализација“ Емил Јанески на радио Пела. https://www.youtube.com/watch?v=rgmMqcNxUF4&feature=youtu.be

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.10.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 270/с, од кои 125л/с од Студенчица, 120л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Борка Јорданоски– Борка Утот– […]