Ден: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.10.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 114л/с од Студенчица, 106л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Борка Талески– Пиринска– Диме […]