Day: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.10.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 150л/с од Студенчица, 70л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Владо Стојаноски– Октомвриска– 3 […]

Известување до граѓани на Општина Прилеп

Известување до граѓани на Општина Прилеп

ЈКП „Водовод и канализација“ Прилеп ги известува граѓаните дека на ден 08.10.2019 година, вторник, поради изведба на градежни работи – реконструкција на водовод, улицата „Прилепски бранители“, во делот од поранешната Градска кафеана до кружниот тек кај поштата, ќе биде затворена за сообраќај во периодот од 07 до 14 часот. Ви благодариме за разбирањето.