Ден: д.м.г

Известување до жителите на улица “Мирче Ацев”

Известување до жителите на улица “Мирче Ацев”

ЈКП “Водовод и канализација” – Прилеп ги известува жителите на улица “Мирче Ацев” во општина Прилеп дека ќе имаат проблем со водоснабдувањето поради дефект на главна водоводна линија. Дежурните екипи се веќе излезени на терен и се очекува санацијата на дефектот да заврши во текот на утрешниот ден (Четврток 03.10.2019).

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.10.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 170л/с од Студенчица, 100л/с од бунари и 25л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Струшка– Београдска– Реон Касарна […]