Ден: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.09.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 350л/с, од кои 237л/с од Студенчица, 92л/с од бунари и 21л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: – Струшка– Велешка– Реон Точила […]