Day: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 15.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО. ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 360л/с., ОД КОИ 330л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 30л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ. ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:– КУЗМАН ЈОСИФОСКИ– БЕОГРАДСКА– ДИМЧЕ АНТУЛЕСКИ– ТОЧИЛА […]

Во Прилеп се одржа шестиот работен состанок WATenERgy CYCLE

Во Прилеп се одржа шестиот работен состанок WATenERgy CYCLE

Во рамките на проектот WATenERgy CYCLE, предводен од ЈКП Водовод и канализација-Прилеп, како дел од програмата INTERREG BALKAN-MEADITERRANEAN од 02.07.2019 до 04.07.2019 во Прилеп се одржа шестиот работен состанок. На 02.07.2019 се одржа Техничка работилница на која беа присутни претставници од повеќе фирми од државни и јавни институции од Македонија и од странство, како и […]