Ден: д.м.г

ЈКП „Водовод и канализација“ менува водоводна линија стара 67 години

ЈКП „Водовод и канализација“ менува водоводна линија стара 67 години

Градежните работи кои изминатите денови ЈКП „Водовод и канализација“-Прилеп ги изведува во централното градско подрачје, претставуваат реконструкција на една од главните водоводни транзитни линии со дијаметар Ф-300. Работите се одвиваат со забрзано темпо, бидејќи Општина Прилеп за скоро време ќе ја започне реконструкцијата на овој дел од булеварот „Гоце Делчев“. „За да избегнеме ситуации кои […]