Ден: д.м.г

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 05.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО. ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 489л/с., ОД КОИ 450л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 39л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ. ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:– БОШКО БУХА– КАРПАЛАК– МИЦЕ КОЗАР