Ден: д.м.г

Известување за овозможување на услови

Известување за овозможување на услови

Почитувани корисници ЈКП „Водовод и Канализација“ Прилеп врши редовно месечно читање на Вашите водомери со цел точно да Ви биде фактурирана потрошената вода. За да можеме оваа своја намера да ја реализираме, апелираме до Вас почитувани корисници, Вашите водомери да бидат достапни за читање. Согласно, Ве известуваме дека имате законска обврска да овозможите услови нашите […]