Целосно завршена реконструкцијата на водоводната мрежа на ул „Лазо Филипоски“

Целосно завршена реконструкцијата на водоводната мрежа на крак од ул.”Лазо Филипоски”а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот
На ул.”Лазо Филипоски” старата водоводна линија ацц  Фи50 е заменета со нова полиетиленска Фи63 должина од 45 метри. На реконструираната линија се поврзани 10 домаќинства.

Share on facebook
Сподели на Facebook