ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.07.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 319л/с, од кои 300л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 19л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Борка Јорданоски

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Кузман Јосифовски – Питу

– ул. Орде Чопела

– н.м. Селце

Share on facebook
Сподели на Facebook