ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.07.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 319л/с, од кои 300л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 19л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Партизански одреди

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Комитска

– ул. Блага Ружето

– Реон О.У. Кочо Рацин

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook