ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.07.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 306л/с, од кои 285л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 21л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Методија Патчев

– ул. Никшичка

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Тризла

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook