ВОДОДСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.07.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 324л/с, од кои 303л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 21л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ореовечка

– ул. Борка Левата

– ул. Никшичка

– ул. Београдска

– Реон Стара чаршија

Share on facebook
Сподели на Facebook