ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.07.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 338л/с, од кои 316л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 22л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Осоговска

– ул. Јордан Грабулоски

– ул. Марко Деспотоски

– ул. Ердован Шабаноски

– ул. Ленин

– ул. О. Тодороски – Шемко

– н.м. Кадино село

Share on facebook
Сподели на Facebook