ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.07.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 335л/с, од кои 312л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 23л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ило Попадинец

– ул. Богомилска

– ул. Генерал В. Карангелески

– ул. Блага Ружето

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook