ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.07.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 324л/с, од кои 302л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 22л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Дабнички завој

– ул. Александар Македонски (кај Чумовчани)

– ул. Кузман Јосифовски – Питу

– ул. Димче Антулески

– Фонтани

Share on facebook
Сподели на Facebook