ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.07.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 337л/с, од кои 314л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 23л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Нада Циривири

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Марко Деспотоски

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Јордан Грабулоски

Share on facebook
Сподели на Facebook