ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.06.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 343л/с, од кои 320л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 23л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Октомвриска

– ул. Димитрие Чуповски

– ул. Ердован Шабаноски

Share on facebook
Сподели на Facebook