ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.06.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 292л/с, од кои 269л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 23л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Архимедова

– ул. Кожуф

– Реон Хлорна станица

– н.м. Ерековци

Share on facebook
Сподели на Facebook