ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.06.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 290л/с, од кои 264л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 26л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Тарцан

– ул. Дабнички Завој

– ул. Киро Крстески Платник

Share on facebook
Сподели на Facebook