ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.06.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 351л/с, од кои 324л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ердован Шабаноски

– ул. Боца Иваноска

– ул. Орде Чопела

– н.м. Беровци

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook