ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.05.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 297л/с, од кои 259л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски – Реон нови гробишта

– ул. Трајко Николоски (кај „Лав“)

– ул. Богомилска

– ул. Романија

– ул. Ило Попадинец

– ул. Димо Наредникот

– ул. св. Јован Бигорски

– ул. 15ти Корпус

Share on facebook
Сподели на Facebook