ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.05.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 286л/с, од кои 248л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Архимедова

– ул. Трајко Николоски (кај „Лав“)

– ул. Преспанска

– ул. Романија

– ул. Задарска

– ул. Ристо Крле

– ул. Кузман Јосифовски

Share on facebook
Сподели на Facebook