ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.05.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 306л/с, од кои 265л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 41л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Архимедова

– ул. Александар Македонски

– ул. Трајко Тарцан

– ул. Димче Антулески

– ул. Тале Христов

– ул. Киро Фетак

– ул. Пецо Спиркоски

– ул. Јордан Грабулоски

– н.м. Чепигово

Share on facebook
Сподели на Facebook