ВОДОДНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.05.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 264л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Архимедова

– ул. Панко Брашнаров

– ул. Владо Стојаноски

– н.м Канатларци

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook