ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.05.2024 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 293л/с, од кои 261л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 32л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димче Антулески

– ул. Трајко Николоски

– ул. Димо Наредникот (А2 зграда)

– ул. Бистра планина

– ул. Браќа Ламески

– ул. Егејска

– н.м. Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook