ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.05.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 264л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Душко Наумоски (кај Алтеа)

– ул. Блага Ружето

– ул. Димо Наредникот (А2 зграда)

– ул. Осоговска

– ул. Февруарски поход

– ул. Битолска

– ул. Александар Македонски

Share on facebook
Сподели на Facebook