ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.05.2024 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 295л/с, од кои 265л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Љупчо Марулец

– ул. Дабнички Завој

– ул. Раде Иваноски

– ул. Браќа Шемкоски

– н.м. Кадино село

Share on facebook
Сподели на Facebook