ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.05.2024 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 294л/с, од кои 265л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 29л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Точила (пред Б згради)

– ул. Илинденска (зад Зегин)

– ул. Ленин

– ул. К. Јаскоски

– ул. Ердован Шабаноски

– ул. Цане Кузманоски

– н.м. Ореовец

Share on facebook
Сподели на Facebook