ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.04.2024 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 304л/с, од кои 273л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 31л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Благоја Јовчески

– ул. Петар Ацев

– ул. Блага Ружето

– Реон Нови Гробишта

– Фонтана пред Комерцијална Банка

Share on facebook
Сподели на Facebook