ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.04.2024 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода 297л/с, од кои 267л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Ристо Крле

– ул. Сотка Ѓорѓиоски

– ул. Александар Македонски

-ул. Трајко Николоски

-Реон Кишовица

-Реон Три Багреми

Share on facebook
Сподели на Facebook